Pagina's

zaterdag 19 maart 2016

Zoveel diertjes rondom ons.....

We begonnen onze week met de verjaardag van Robbe.
Hiep hiep hoera voor Robbe!
Van harte bedankt voor het lekkere traktaat.

In een kringgesprek konden we maandag vertellen over onze diertjes thuis.
Wie heeft er huisdieren, wie niet? Wat is je lievelingsdier? Sommige dieren kunnen binnen in ons huis bv. een poes, hond, vis, ...
Maar we hebben ook dieren die we niet binnen kunnen houden bv. een paard, schaap,varken,...We konden ook vele foto's bewonderen van al jullie leuke dieren. Zelfs een filmpje van een pasgeboren lammetje werd ons doorgestuurd. Dank u wel daarvoor!

Maandagnamiddag gingen we dan samen op pad. We mochten een bezoekje brengen aan de schaapjes en kippetjes van Heleen en ook aan de Bunny en Chickenfarm van Ieuwke en Eden. Onderweg zagen we ook nog andere dieren...!

We genoten met volle teugen van ons bezoekje bij Heleen. We gaven brood aan de kippen en de schapen en ook het konijntje van Heleen zat buiten in zijn kooitje. Hij was zelfs eventjes ontsnapt, gelukkig konden we hem vlug terug vangen en in zijn kooitje stoppen. Dank u mama van Heleen voor de lekkere koekjes die voor ons klaar stonden op de tafel en dat we op bezoek mochten komen!




Daarna stapten we verder naar het huisje van Ieuwke en Eden. Zoveel verschillende soorten kippen en konijnen.....zelfs kalkoenen, kuikens en 2 grote honden. We hadden bijna ogen tekort om rond te kijken. Super vonden we al die leuke dieren!
Alvast een dikke dank u wel dat we ook hier op bezoek mochten komen. We kregen allemaal een leuk cadeautje, een aandenken aan een superleuke namiddag.






Dinsdag stond er alweer een leuke activiteit op het programma. Het zesde leerjaar kwam in verschillende groepjes een verhaaltje aan ons vertellen. Ze vertelden het mooie verhaal "Lotta en de regenboog." Dank u wel zesde leerjaar, jullie deden dit super! Nadien hadden ze ook nog leuke dansjes voorbereid in de turnzaal waar we samen konden op dansen.





De verteltas was de afgelopen week meegegaan met Robbe. Hij vertelde zijn verhaaltje aan ons. Super gedaan Robbe!


Op vrijdag kregen we in onze klas bezoek. Kayleigh had haar hamstertje meegenomen naar school. Vol bewondering keken de kleuters naar het kleine diertje. Gelukkig was het hamstertje heel nieuwsgierig naar alle kleuters in onze klas en liet hij zich heel veel zien enkel een rondje in zijn rad zag hij niet zitten. Aanmoedigingen kreeg hij nochtans genoeg van onze kleuters.
De kleuters genoten van zijn bezoekje! Dank u wel!


Foto's van de voorbije week kun je hier bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten