Pagina's

zaterdag 6 februari 2016

We vieren Carnaval!!!!

Wat een gekke week hebben we achter de rug, een weekje vol verkleedpret, dansen, knutselen en nog zoveel meer.
Maandag vonden we de koffer van Tito, de clown in onze klas. Toen we de koffer openmaakten vonden we een heleboel verkleedspullen, schmink, hoedjes,...
De kleuters vonden het superleuk om zich te verkleden.

Dinsdag schilderden we een masker in de klas. Daarna konden we het masker nog afmaken met ogen, neus, mond, met of zonder haar. De kleuters mochten volledig zelf kiezen hoe hun masker eruit moest zien. Het resultaat was echt mooi, hier kunnen jullie enkele voorbeelden zien. Ze waren heel trots op hun masker.

De verteltas was ook opnieuw van de partij. Deze keer was het de beurt aan Noor om ons een verhaaltje te vertellen uit de verteltas. Noortje, je deed dit super hoor.

Op woensdag ging de muzische voormiddag rond carnaval door. Met alle kleuters uit alle klassen werkten we rond het thema carnaval. We knutselden een hoedje, dansten, bootsten dieren na. Het was terug een leuke voormiddag.

Vrijdag was het een feestelijke dag. Een dagje vol carnavalsplezier! Alle kinderen kwamen verkleed naar school. We sorteerden eerst alle superhelden, alle prinsessen, alle dieren, ... en we mochten zo op de foto. Hier op de foto's kun je ons in onze verkleedkostuums bewonderen.







In de namiddag was er disco, een catwalk en onze stoet.
Ook hadden we die dag niet alleen feest voor carnaval maar ook feest voor Elin.


Op zaterdag 6 februari is Elin jarig en dat vierden we samen in de klas. Hiep, hiep, hoera voor Elin! Dank u wel voor de lekkere cake. We vonden het suuuuperlekker!


Hier kunnen jullie genieten van de foto's van de voorbije week.

Hier ook nog een filmpje van op carnaval.


Vele groetjes en een leuke krokusvakantie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten