Pagina's

zaterdag 23 januari 2016

slapengaan + project: okido, iedereen is anders!

De eerste 2 dagen van voorbije week zijn we gestart met het thema slapengaan. Onze jules was wat ondeugend geweest en had tijdens de nacht niet geslapen maar gespeeld met de auto's in de klas. Natuurlijk was hij tijdens de dag supermoe en lastig. Gelukkig maakten de kleuters hem duidelijk dat we tijdens de nacht moeten slapen zodat we tijdens de dag fris en wakker zijn om te spelen en te werken in de klas. We maakten een dag en nachtkalender zodat we Jules konden tonen dat als het donker is we moeten slapen.



Op dinsdag was er terug feest in de klas. Natan was jarig en had iets lekkers mee voor ons.
Hiep, hiep, hoera voor NATAN en een dikke dank u wel voor de lekkere cakejes!





Ook de verteltas was weer van de partij. Dit keer mocht de verteltas mee met maïa. Ze vertelde het verhaaltje' Karel helpt papa.' Bravo Maïa, je vertelde het verhaal super!



Woensdag was een spannende dag. We mochten naar de turnzaal waar een clown ons stond op te wachten. Als startactiviteit van ons project' iedereen is anders' ging er een heuse show door in de turnzaal.


We zaten allemaal heel geboeid te kijken naar de mooie en spannende show. Alle kleuters (en ook de juffen...) genoten van de show. Meer foto's hierover kunnen jullie bekijken via de schoolsite onder de link foto's.

Foto's van de voorbije week in de klas kunnen jullie hier bekijken.

1 opmerking:

  1. Lies, mama van Tobe24 januari 2016 om 13:45

    Dat ziet er alweer een superweek uit! Gelukkige verjaardag Natan.

    BeantwoordenVerwijderen